Sphero BOLT
 
 
Sphero BOLT е роботизирана топка с приложение, която предоставя безброй възможности за творчество и забавление, докато се учи.
Програмирайте с приложението Sphero Edu от почти всяко мобилно устройство или компютър, открийте страхотни дейности, създадени от общността, или просто управлявайте и се забавлявайте. BOLT сияе с бляскава 8×8 LED матрица, която анимира и показва реално временни данни. Създавайте и персонализирайте игри и научете да програмирате, като чертаете на екрана си, използвайки блокове от Scratch, или пишете програми на текстов език JavaScript.
Използвайте напреднали сензори, за да следите скоростта, ускорението и посоката на BOLT, или ориентирайте и управлявайте BOLT™ с вградения компас. BOLT разполага и с инфрачервена комуникация, която позволява на робота ви да “общува” с други BOLT, създавайки съвсем нови игри и напреднали кодиращи тактики. Снабден с Bluetooth SMART и здрава, водоустойчива обвивка, Sphero BOLT установява впечатляващ начин за учене и игра.
 
Съдържание на продукта:
• Sphero BOLT робот топка
• Индуктивна зареждаща база с USB кабел за зареждане
• 360-градусова транспортир с означения за насоки, посоки и часовник
• Лист със стикери на Sphero
• Ръководство за бързо стартиране

Софтуер и приложения:
Sphero Edu е приложението на Sphero за програмиране на роботи Sphero. От команди за чертане и движение до програмиране с блокове или дори на текстов език JavaScript, Sphero Edu се фокусира върху напредъка на учениците.
Проектиран за преподаване в класната стая, Computer Science Foundations (CSF) е учебна програма, съобразена със стандартите, предназначена да се преподава в класната стая наред с роботите на Sphero.
Ако сте търсили начин да интегрирате съдържание по информатика в класната стая по STEAM, не търсете повече.

РЕСУРСИ ЗА УЧИТЕЛИ РЕСУРСИ ЗА ПЕДАГОЗИ
Безплатните учебни ресурси на Sphero са проектирани да обогатят вашите класни преживявания. Sphero се ангажира да предостави инструментите и подкрепата, които ви са необходими, за да внедрите STEAM и информатика в класната стая.
 
Цена: 469 лв. с ДДС
Доставка:
Доставка до България: 46 лв.
Доставка в България –
според тарифите на куриерската фирма, която Вие посочите.
Плащане: по банков път (доставката в България се заплаща отделно на куриерската фирма).

Заявка: ТУК!
 

Sphero indi™ Ученически комплект

 
Ускорете се в STEAM с indi™. Разгърнете ученето в областта на науката, технологиите, инженерството, изкуствата и математиката с indi Student Kit – пълен образователен комплект, предназначен да занимава едновременно 1-3 ученика.
Подсигурете STEAM обучението с indi Ученически комплект – пълен учебен пакет, предназначен да ангажира 1-3 ученика едновременно. Този комплект включва indi – нашият робот за начинаещи, създаден да представи малките ученици на основите на компютърното мислене, STEAM и принципите на информатиката.
Indi насърчава ученето, базирано на отворени, развиващи въображението игри с реални сценарии, докато учениците ви строят персонализирани лабиринти, решават загадки и шофират.
Учениците могат също така да повишат своите умения по програмиране с още възможности за учене в безплатното приложение Sphero Edu Jr.
Съдържание на продукта:
• 1 робот indi
• 20 здрави силиконови цветни плочки
• 1 студентска кутия
• 15 Карти с предизвикателства за начинаещи в програмирането
• 1 кратко ръководство за бърз старт
• 2 листа с декоративни стикери за персонализация на indi
• 1 кабел за зареждане

Софтуер и Приложения
SPHERO EDU & PLAY Sphero Edu е приложението на Sphero за програмиране на роботи Sphero. От команди за чертане и движение до програмиране с блокове или дори с текст на JavaScript, Sphero Edu се фокусира върху напредъка на учениците. Отидете отвъд кода, като интегрирате STEAM дейности, които се допълват с вашия бот. Присъединете се към нарастващата общност, споделете вашите творения, за да вдъхновите и бъдете вдъхновени и следете напредъка на вашата класна стая на едно място. Подготовката за бъдещето никога не е била толкова забавна.

РЕСУРСИ ЗА УЧИТЕЛИ РЕСУРСИ ЗА ПЕДАГОЗИ
Безплатните ресурси за учители на Sphero са проектирани да обогатят вашите класни преживявания. Sphero се ангажира да предостави инструментите и подкрепата, от които се нуждаете, за да внедрите STEAM и компютърни науки във вашия клас.
 
Цена: 369 лв. с ДДС
Доставка:
Доставка до България: 46 лв.
Доставка в България – според тарифите на куриерската фирма, която Вие посочите.

Плащане: по банков път (доставката в България се заплаща отделно на куриерската фирма).
 
Заявка: ТУК!

 

Програмируем робот Sphero RVR+

 
RVR+ представлява революционния подход на Sphero към програмируемите роботи и е оптимизиран за средни и гимназиални училища, както и за работилниците по интереси.
RVR+ е създаден за начинаещи до напреднали програмисти. Учениците учат умения за програмиране и основи на компютърните науки с безплатното приложение Sphero Edu, а напредналите програмисти могат да преминат на ниво с Public Sphero SDK, за да програмират с Python и да свързват хардуер на трети страни.

Съдържание на продукта:
• RVR+ мобилен робот
• Преместваща се табела и разработчик табела с бутон за бързо освобождаване
• Сваляща се, защитна клетка за ролкова клетка
• Сваляща се и презареждаща се батерия
• Универсален, 4-Pin UART разширителен порт за свързване на 3-та парти хардуер като Raspberry Pi или micro:bit (продукти, продавани отделно)
• 5V 2.1A USB-A бордова свързаност за захранване на вашите проекти с помощта на батерията на RVR+
• Sphero Edu приложение (наличен за изтегляне на iOS, Android и Chrome OS)
• 5 индивидуални цветни карти

УСЪВЪРШЕНИ СЕНЗОРИ – Снабден с вградени сензори, включително подобрен цветен сензор, позволяващ по-голяма точност при програмиране на RVR+ за виждане на цветовете в околната среда, сензор за светлина, IR, акселерометър и жироскоп.
ПОДОБРЕНА СКОРОСТНА КУТИЯ – Предавателната кутия е преработена, за да подобри въртящия момент, капацитета на полезен товар и издръжливостта, за да донесе вашите изобретения още по-далеч.
ПРОГРАМИРАЙТЕ ГО – Използвайте безплатното приложение Sphero Edu за въведение в компютърните науки и програмирането. Учениците могат да програмират RVR с draw & диск, блокове или JavaScript. RVR+ може също да бъде програмиран с помощта на Sphero Public SDK и API библиотеки за по-напреднали хакери и производители, което го прави най-добрият програмен робот за програмисти от всички нива.
ИЗГРАЖДАЙТЕ ВЪРХУ НЕГО – Достатъчно просто за начинаещ, за да започнете, но достатъчно напреднал, за да създадете всичко, което въображението ви може да измисли. Персонализиращата се разширителна плоча на RVR+ ви позволява да свържете повечето хардуер на трети страни, включително Raspberry Pi, Arduino, micro:bit и собствените littleBits на Sphero.
АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ – Нова и подобрена акумулаторна и сменяема батерия за поддържане на програми, изобретения и проекти в класната стая работещи без прекъсване.
 
Софтуер и приложения:
SPHERO EDU & PLAY Sphero Edu е приложението Sphero за програмиране на роботи Sphero. От команди за рисуване и задвижване до базирано на блокове или дори текстово програмиране с JavaScript, Sphero Edu се фокусира върху прогресията на обучаемия.
Отидете отвъд кода, като включите STEAM дейности, които да завършите с вашия бот. Проектиран да се преподава в класната стая Computer Science Foundations (CSF) е съобразена със стандартите учебна програма, предназначена да се преподава в класната стая заедно с роботи Sphero.
 
Цена: 585 лв. с ДДС
Доставка:
Доставка до България: 46 лв.
Доставка в България – според тарифите на куриерската фирма, която Вие посочите.
Плащане: по банков път (доставката в България се заплаща отделно на куриерската фирма).
 
Заявка: ТУК!