АВТОТЕХНИЧЕСКА ЕКСПЕРТИЗА

 

Цена: 35,00 лв.

 

Настоящият учебник е предназначен за обучение на студентите по дисциплината "Автотехническа експертиза", залегнала в учебните планове по специалностите, свързани с автомобилния транспорт - "Транспортна техника и технологии", "Технология и управление на транспорта", "Ремонт и експлоатация на автомобилния транспорт" и др., както и за подготовка на експерти в областта на автотехническата експертиза.

Учебникът може да се ползва от следователи, дознатели, съдии, прокурори, адвокати и застрахователи в тяхната дейност, свързана с пътнотранспортните произшествия. Той може да бъде полезен при конкретно следствено действие - оглед на местопроизшествието, съставяне на протокол за оглед, оглед на автомобилите, разпит на свидетелите, поставяне на задачи към автоексперта, при оценката на фактическата обстановка по делото, включително и на приложената съдебна автотехническа експертиза и др.

Учебникът би могъл да бъде интересно четиво и за обикновения водач на МПС, решил да обогати своята техническа култура в областта на автомобилната техника, експертното изследване на ПТП или да вникне в проблемите на безопасността на движението.

 

За заявки:
02 958 50 71, 087 858 50 74
e-mail didacta@didactaconsult.com