Dc2018/ ноември 12, 2018/ Новини/ 0 comments

Телевизия “Алма матер” привлича кадри с къси поли и обещание да станат известни

photo of Телевизия "Алма матер" привлича кадри с къси поли и обещание да станат известни (ВИДЕО)

Как можеш да станеш известен в „най-младата медия в България“ т.е. телевизия “Алма матер“ или с други думи телевизията на считаното за най-реномирано висше учебно заведение в България Софийския университет “Св. Климент Охридски”? Оказва се, просто – трябва да си жена, да си облякла по-късичка кожена пола, да носиш кафенце на шефа и той да хвърля по един жадно-одобрителен поглед към задника ти. Или поне така излиза от промоклип с известния актьор Башар Рахал, който рекламира студентската телевизия и кани на кастинг.

Как можеш да стане известен в „най-младата медия в България“ т.е. телевизия “Алма матер“ или с други думи телевизията на считаното за най-реномирано висше учебно заведение в България Софийския университет “Св. Климент Охридски”? Оказва се, просто – трябва да си жена, да си облякла по-късичка кожена пола, да носиш кафенце на шефа и той да хвърля по един жадно-одобрителен поглед към задника ти. Или поне така излиза от промоклип с известния актьор Башар Рахал, който рекламира студентската телевизия и кани на кастинг. -0:00 Рахал влиза в ролята на директор на телевизия “Алма матер” в клипа и разиграва така добре познатата сценка от мръсното (под)съзнание “шеф – секретарка”. Не се стига до сваляне на поли, но предвид това къде живеем, никога не се знае – защото посланието да идеш в тази най-млада медия е да станеш известен, което не значи точно журналист! За желаещите – имат 2 дни преди първия кастинг.

Съгласно приетия на първо четене държавен бюджет за 2019 година, СУ “Св. Климент Охридски” има предвидени 66 120 400 лева. Колко от тях ще отидат за студентската телевизия може да каже само университетът.

Източник : www.actualno.com

Share this Post

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*