СОФТУЕРНИ ПЛАТФОРМИ ЗА ОБУЧЕНИЕ
(2/3 кредита) – 22-23 януари 2022

Курсът е предназначен за преподаватели от всички степени на нашата образователна система, които желаят да получат знания за методиката и средствата за провеждане на смесено обучение – присъствено и дистанционно.

В курса ще придобиете знания и ще можете да организирате учебен процес, в центъра на който ще са обучаемите, което означава изграждане на среда, в която обучението ще е индивидуално. За тази цел Вие ще се запознаете с инструменти и софтуер, които позволяват:

  • Индивидуално планиране на учебния процес.
  • Самостоятелната работа ще стане основен метод и форма на обучение;
  • Прилагането на интерактивен модел на обучение.
  • Изграждане на учебното съдържание за електронно и дистанционно обучение.
  • Промяна на репродуктивната методика на обучение с методика „Учене чрез правене“.

Курсът е с продължителност 32 два часа за два кредита и 48 часа за три кредита. Всеки преподавател избира продължителността на курса. Съдържанието и на двата варианта е едно и също. За три кредита разликата е в самостоятелната работа.

Обучението ще се проведе в две части:
1. Първата половина (присъствена част) – синхронно в електронна среда чрез платформата Microsoft Teams на 22-23 януари 2022. Допълнително ще получите подробен график по модули и часове. Ако по технически причини (слаб или прекъсващ интернет) не успеете да присъствате, молим да ни изпратите заявка на нашия мейл и ще получите запис на обучението.
2. Втората половина (самостоятелна работа) – чрез нашата платформа за онлайн обучение BlackBoard.

Цена: 1 кредит – 90 лв., 2 кредита – 120 лв.

За заявяване на участие натиснете ТУК!

След като изпратите заявката, ще получите мейл за потвърждение, в който има линк за попълване на данните за удостоверение. Ако попълвате заявката за повече участници е необходимо да им препратите линка за данните, като им препратите мейла за потвърждение,  получен от нас.

След като заплатите таксата за курса, най-късно 3 дена преди началото на присъствената част на обучението ще получите на Вашия е-mail покана за присъединяване в Microsoft Teams с видео инструкция за включване.

Ще сме Ви много благодарни, ако след приключване на обучението попълните нашата анкета за обратна връзка, която ще получите на Вашия мейл!

Банкова сметка:
“ДИДАКТА КОНСУЛТ МС” ЕООД
“Алианц Банк България” АД
BIC код: BUINBGSF
IBAN: BG78BUIN95611000690487

Телефон за контакт: 0892 230 948, 0887 303 255