ДИЗАЙН НА УРОКА С ИНТЕГРИРАНЕ НА ТЕХНОЛОГИИ
(1 кредит) – 21 януари 2023

Курсът е предназначен за формиране на умения да използване на виртуални средства в процеса на преподаване и учене. Курсът предоставя знания за: видове структура, функции и възможности на платформите за обучение; възможностите за използването им в обучението „лице в лице“, смесено и дистанционно. Разглеждат се и функциите на компонентите на софтуерните платформи: системи за управление на обучението (LMS) системи за управление на учебното съдържание (CLMS), системи за анализ на обучението (LAS).

В курса ще придобиете знания и ще можете да:
 
– създавате Ваши екипи за проектно обучение като използвате платформите за добавена реалност Padlet, Google Earth, Google Art Culture или Ting Ling;
 
– оптимизирате организацията в класната стая като използвате платформите ClassDojo и Canva;
 
– създавате Ваши тестове, викторини, работни листи за дизайна на Вашия урок с използване на платформата Learning Apps;
 
– създавате цифрови книги с Book Creator;
 
– създавате свои собствени образователни ресурси с Wordwall;
 
– създавате мисловни карти с Mindomo;
 
– създавате “живи” работни листи за домашна работа на учениците;
 
– придобиете умения за работа с инструментите на Liveworksheets за получаване на обратна връзка от домашните задания на Вашите ученици;
 
– придобиете умения за работа с инструментите на Qizizz, Kahoot, Смарт Тест, Plickers за получаване на обратна връзка от Вашите ученици…

В курса ще придобиете знания и ще можете да:
– Използвате проектния подход в клас с интегриране на технологии.
– Подбирате учебно съдържание и инструменти за оценяване с използване на изучените платформи и дигитални приложения.
– Подбирате модели за интегриране на платформи за добавена реалност в обучението.
Съотношение между теоретична и практическа част: 30%-70%

Всеки курсист получава безплатен учебник.

Обучението ще се проведе в две части:

1. Първата половина (присъствена част) – синхронно в електронна среда чрез платформата Microsoft Teams на 21 януари 2023. Допълнително ще получите подробен график по модули и часове. Ако по технически причини (слаб или прекъсващ интернет) не успеете да присъствате, молим да ни изпратите заявка на нашия мейл и ще получите запис на обучението.
2. Втората половина (самостоятелна работа) – чрез нашата платформа за онлайн обучение BlackBoard. Допълнително всяка седмица ще получавате и покана за консултация чрез платформата Microsoft Teams, в която можете да задавате своите въпроси.

Цена: 55 лв.

За заявяване на участие натиснете ТУК!

След като изпратите заявката, ще получите мейл за потвърждение, в който има линк за попълване на данните за удостоверение.

Молим да ги попълните веднага, за да Ви запишем в курса!

Забележка:
Ако сте учащ и нямате диплома – в полетата за диплома попълнете “учащ”.
Ако в момента не работите – не попълвайте
полетата за Длъжност и Месторабота!

Ако попълвате заявката за повече участници е необходимо да им препратите линка за данните, като им препратите мейла за потвърждение,  получен от нас.

Молим да заплатите таксата максимум до една седмица преди началната дата на курса, за да можем да обработим плащането!

Забележка:
В платежното задължително попълнете трите си имена, името на курса и училището (ако работите). Ако имате пусната фактура – цитирайте номера на фактурата!

Два дена преди началото на присъствената част на обучението ще получите на Вашия е-mail линк за сваляне на учебните материали и покана за присъединяване в Microsoft Teams с видео инструкция за включване.

Ще сме Ви много благодарни, ако след приключване на обучението попълните нашата анкета за обратна връзка, която ще получите на Вашия мейл.

 

В платежното задължително попълнете трите си имена, името на курса и училището (ако работите). Ако имате пусната фактура – цитирайте номера на фактурата!

Банкова сметка:
СДРУЖЕНИЕ „ЦПО – ПРОФЕСИЯ 21 ВЕК“
“Алианц Банк България” АД
BIC код: BUINBGSF
IBAN: BG56BUIN74441095046315

Телефон за контакт: 0892 230 948, 0887 303 255