ДИЗАЙН НА УРОКА С ИНТЕГРИРАНЕ НА ТЕХНОЛОГИИ
(1 кредит) – 15 октомври 2022

Курсът е предназначен за формиране на умения да използване на виртуални средства в процеса на преподаване и учене. Курсът предоставя знания за: видове структура, функции и възможности на платформите за обучение; възможностите за използването им в обучението „лице в лице“, смесено и дистанционно. Разглеждат се и функциите на компонентите на софтуерните платформи: системи за управление на обучението (LMS) системи за управление на учебното съдържание (CLMS), системи за анализ на обучението (LAS).

В курса ще придобиете знания и ще можете да:
– Използвате проектния подход в клас с интегриране на технологии.
– Подбирате учебно съдържание и инструменти за оценяване с използване на изучените платформи и дигитални приложения.
– Подбирате модели за интегриране на платформи за добавена реалност в обучението.
Съотношение между теоретична и практическа част: 30%-70%

Всеки курсист получава безплатен учебник.

Обучението ще се проведе в две части:

1. Първата половина (присъствена част) – синхронно в електронна среда чрез платформата Microsoft Teams на 15 октомври 2022. Допълнително ще получите подробен график по модули и часове. Ако по технически причини (слаб или прекъсващ интернет) не успеете да присъствате, молим да ни изпратите заявка на нашия мейл и ще получите запис на обучението.
2. Втората половина (самостоятелна работа) – чрез нашата платформа за онлайн обучение BlackBoard. Допълнително всяка седмица ще получавате и покана за консултация чрез платформата Microsoft Teams, в която можете да задавате своите въпроси.

Цена: 55 лв.

За заявяване на участие натиснете ТУК!

След като изпратите заявката, ще получите мейл за потвърждение, в който има линк за попълване на данните за удостоверение. Ако попълвате заявката за повече участници е необходимо да им препратите линка за данните, като им препратите мейла за потвърждение,  получен от нас.

След като заплатите таксата за курса (молим това да стане максимум до една седмица преди началната дата на курса, за да можем да обработим плащането), най-късно 3 дена преди началото на присъствената част на обучението ще получите на Вашия е-mail покана за присъединяване в Microsoft Teams с видео инструкция за включване.

Ще сме Ви много благодарни, ако след приключване на обучението попълните нашата анкета за обратна връзка, която ще получите на Вашия мейл!

Банкова сметка:
СДРУЖЕНИЕ „ЦПО – ПРОФЕСИЯ 21 ВЕК“
“Алианц Банк България” АД
BIC код: BUINBGSF
IBAN: BG56BUIN74441095046315

Телефон за контакт: 0892 230 948, 0887 303 255